+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

José Veldman – Advocaat

José werkt zowel voor de sectie bestuursrecht als voor de sectie vastgoed. José adviseert en procedeert onder meer over bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. Daarnaast procedeert zij over bestuurlijke boetes die in het kader van vakantieverhuur (waaronder Airbnb) worden opgelegd.

Ook het huurrecht woonruimte, waaronder begrepen het huurprijzenrecht, heeft haar bijzondere belangstelling. Zo adviseert en procedeert José onder meer over huurprijsherzieningen en huurovereenkomsten.

José werkt voornamelijk voor middelgrote projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, horeca-ondernemers en particulieren. Haar aanpak is gedreven, doelgericht en zij beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Doordat José snel kan schakelen weet zij de belangen van haar cliënten optimaal te behartigen.

José studeerde in 2016 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie werkte zij als juridisch medewerker bij verschillende notaris- en advocatenkantoren. Daarnaast was zij actief bij een pleitvereniging. Na haar studie werkte José ruim een jaar in de schuldhulpverlening, waarna zij besloot om de overstap naar de advocatuur te maken.

Menu