+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Mayk Koria – Advocaat

Mayk is gespecialiseerd in het insolventierecht. Hij adviseert ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders bij herstructureringen, doorstarts of een naderend faillissement. Ook staat Mayk bestuurders bij in procedures over bestuurdersaansprakelijkheid. Mayk wordt regelmatig door de rechtbank Amsterdam als curator in faillissementen aangesteld.

Daarnaast adviseert en procedeert Mayk over contracten, aandeelhoudersgeschillen en het aangaan en afwikkelen van kredietrelaties en zekerheden. Mayk mag een breed scala aan ondernemingen tot zijn cliënten rekenen, van klein tot groot en zowel nationaal als internationaal.

Mayk streeft altijd naar een optimaal resultaat voor zijn cliënten. Daarbij treedt Mayk doortastend op en is hij een echte doorzetter.

Mayk studeerde aan de Tilburg University, waar hij in 2014 afstudeerde op de bestuurdersaansprakelijkheid in faillissement. Tijdens zijn studie werkte hij bij een advocatenkantoor in Amsterdam, waar hij na zijn studie als advocaat in dienst trad. In 2017 maakte hij de overstap naar Labré.