+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Saskia Boonstra – Advocaat

Saskia is gespecialiseerd in zowel arbeidsrecht als privacyrecht. Zij adviseert en procedeert over een breed scala aan arbeidsrechtelijke onderwerpen zoals individueel en collectief ontslag, ontslag op staande voet, overgang van onderneming, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, gelijke behandeling op de werkvloer, ziekte en re-integratie en concurrentiebedingen. Saskia staat daarbij zowel werkgevers als werknemers bij.

Daarnaast adviseert zij ondernemingen over (de naleving van) de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), privacy statements, verwerkersovereenkomsten, de meldplicht datalekken, internationaal persoonsgegevensverkeer en privacy op de werkvloer.

Tot de vaste cliënten van Saskia behoort een groot aantal middelgrote en grote (internationale) ondernemingen in uiteenlopende sectoren, waaronder de luchtvaart, horeca, media en entertainment, de farmaceutische industrie en de retailbranche. De aanpak van Saskia is doelgericht, waarbij zij creatieve oplossingen niet uit de weg gaat. Cliënten waarderen dat Saskia zich goed kan inleven in wat er bij hen speelt. Zij is betrokken, pro-actief en haar adviezen zijn helder en praktisch goed uitvoerbaar.

Saskia studeerde aan de Universiteit Utrecht, waar zij in 2010 cum laude afstudeerde. Zij heeft ook een semester aan de Universiteit van Sydney gestudeerd. Na haar studie startte Saskia als advocaat bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem, waarna zij na drie jaar de overstap naar Labré maakte.

Menu