+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Tim Sanders – Advocaat

Tim werkt op de sectie vastgoed van Labré. Hij adviseert en procedeert over (bedrijfs)huurovereenkomsten, non-conformiteitskwesties, courtagegeschillen, geschillen binnen of met VvE’s en het verdere burenrecht.

Tim werkt voor een breed scala aan ondernemingen, van projectontwikkelaars en makelaars tot grote en kleine VvE’s. Daarnaast staat hij ook regelmatig particulieren bij.

In zijn werk maakt Tim graag gebruik van de kennis die hij heeft opgedaan bij de rechtbanken Rotterdam en Den Haag, waar hij ruim vier jaar werkte. In deze periode ondersteunde hij in een groot aantal civiele zaken de rechters bij de te nemen beslissing, vooral door het schrijven van conceptvonnissen. Hierdoor kan Tim goed inschatten hoe een rechter naar een bepaalde zaak kijkt en wat de sterke en zwakke punten in de standpunten van beide partijen zijn.

Tim studeerde in 2013 af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij volgde daar zowel de Togamaster (een specialisatie gericht op togaberoepen) als de master Rechtsgeleerdheid. Na zijn afstuderen is Tim als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij de rechtbank Rotterdam, waar hij ook tijdens zijn studie al als buitengriffier werkte. Ook werkte hij enige tijd als griffier bij de rechtbank in Den Haag, waarna hij de overstap maakte naar Labré.