+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Stephan Kloosterman – Advocaat

Stephan is werkzaam binnen de vastgoedsectie van Labré. Hij adviseert en procedeert over huur- en koopovereenkomsten van bedrijfs- en woonruimte, gebreken aan verhuurd en verkocht onroerend goed, geschillen binnen of met VvE’s, aansprakelijkheid van aannemers en (ver)huurders, erfdienstbaarheden en burenrecht.

Tot de vaste cliënten van Stephan behoort een groot aantal middelgrote en grote (internationale) ondernemingen. Daarnaast werkt hij voor particuliere beleggers en particulieren.

Als het even kan verdient een minnelijke regeling de voorkeur van Stephan, maar als het nodig is schuwt hij een gerechtelijke procedure niet. Zijn aanpak is gedreven, doortastend en resultaatgericht. Zijn cliënten waarderen zijn heldere communicatie en bereikbaarheid.

Stephan studeerde in 2012 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens zijn studie liep hij onder meer stage bij het team handelszaken van de rechtbank in Amsterdam. Na zijn studie werkte Stephan bijna vijf jaar als advocaat bij Schuit Polak Van den Hout Advocaten, waar hij zich onder meer bezighield met huurrecht, bouwrecht en vastgoedrecht.