Vastgoed- & huurrecht

De vastgoed- en huurrechtspecialisten van Labré werken voor particulieren en het (groot-)MKB, maar ook voor gemeenten, ontwikkelaars, vastgoedfondsen en makelaars. We staan zowel huurders als verhuurders en zowel kopers als verkopers bij.

We adviseren en procederen over huurprijsherzieningen voor middenstandsbedrijfsruimte, huurbeëindigingen, non-conformiteit (verborgen gebreken), ontruiming, aansprakelijkheid en courtagekwesties. Daarbij ligt onze speciale focus op de zogenaamde ‘stadspraktijk’. Zo staan we veel grote woningbeheerders in huurrechtzaken bij en zijn we betrokken bij de ontwikkeling van veel (woning-)nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Waar nodig werken we daarbij nauw samen met externe deskundigen, onder meer op het gebied van bouwkunde.

Daarnaast begeleiden we grote eindgebruikers met veel locaties, waaronder verschillende hotel- en restaurantketens en internationale retailers, bij de aanhuur, aankoop, (her)ontwikkeling en realisatie van nieuwe locaties.

Ons team

Daarom een specialist vastgoed- en huurrecht van Labré

Onze advocaten hebben veel langlopende adviesrelaties met gemeenten, ontwikkelaars, vastgoedfondsen, makelaars en grote eindgebruikers. Wij mogen onder meer Unilever, Colliers, G&S, Sectie5, Stadsherstel, Society Shop, Loetje, Midvast, Segesta Groep, M7, Rubens Capital, Conservatorium Hotel, Kroese Paternotte, Dell en Pontmeyer tot onze vaste cliënten rekenen.

De vastgoedsectie van Labré wordt steevast opgenomen in de jaarlijkse lijst Top Vastgoedjuristen van PropertyNL, een lijst met de belangrijkste spelers op het gebied van juridische dienstverlening binnen de vastgoedsector.

Ons laatste nieuws

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met één van de advocaten van de sectie vastgoedrecht & huurrecht. Wij vertellen u graag meer over ons kantoor, ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen.