+31 (0) 20 30 520 30
+31 (0) 6 38 61 67 84

Liza Krijgsheld – Advocaat

Liza Krijgsheld is werkzaam op de sectie Arbeidsrecht. Binnen dit rechtsgebied procedeert en adviseert zij over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder individueel en collectief ontslag, ziekte en re-integratie, arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, non-concurrentiebedingen en medezeggenschap. Liza adviseert voornamelijk werkgevers, maar treedt ook regelmatig op voor werknemers.

Liza heeft zowel ervaring opgedaan in een nationale als in een internationale praktijk met uiteenlopende cliënten. Liza is praktisch, snel en servicegericht. Persoonlijk contact en goede relaties met cliënten vindt zij belangrijk en vooral ook leuk.

Liza studeerde in 2017 af aan de Universiteit Utrecht met een bachelor Rechtsgeleerdheid en master Onderneming en recht. Binnen haar master volgde zij de specialisatie Arbeid en onderneming. Na haar studie heeft Liza ruim drie jaar als advocaat bij Hogan Lovells International LLP gewerkt, waarna zij in december 2021 de overstap naar Labré heeft gemaakt.

Liza is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en de Jonge Balie Amsterdam.

Mr. Krijgsheld heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/advocaten/amsterdam/mevrouw-mr-lr-krijgsheld/12022033796