Bouwrecht

Labré werkt voor vastgoedontwikkelaars, aannemers, architecten en particulieren. We adviseren over aannemingsovereenkomsten, koop/aannemingsovereenkomsten, geïntegreerde overeenkomsten, bouwbegeleiding en bouwmanagement, aanbestedingen en CAR-verzekeringen.

Ook hebben we veel ervaring met de verschillende procedures in het civiele bouwrecht, niet alleen bij rechtbanken en gerechtshoven, maar ook bij de Raad van Arbitrage voor de bouw. Zo procederen we regelmatig over aansprakelijkheid en (de verrekening) van meer- en minderwerk. Waar nodig werken we daarbij nauw samen met andere specialisten binnen kantoor en met externe deskundigen, onder meer op het gebied van bouwkunde.

Ons team

Daarom een bouwrechtspecialist van Labré

Onze bouwrechtspecialisten maken deel uit van de Vastgoedsectie van Labré. Deze sectie wordt steevast opgenomen in de jaarlijkse lijst Top Vastgoedjuristen van PropertyNL, een lijst met de belangrijkste spelers op het gebied van juridische dienstverlening binnen de vastgoedsector.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met één van de advocaten van de sectie bouwrecht. Wij vertellen u graag meer over ons kantoor, ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen.