+31 (0) 20 30 520 30
+31 (0) 6 300 616 54

Stephanie Beaufort – Advocaat

Stephanie Beaufort is werkzaam op de sectie Bestuursrecht. In haar dagelijkse praktijk adviseert Stephanie haar cliënten omtrent het omgevingsrecht, horecarecht, Wet Bibob en andere aan het bestuursrecht gerelateerde kwesties. Daarnaast staat Stephanie haar cliënten bij in handhavings-, bezwaar- en beroepsprocedures.

Stephanie bijt zich graag vast in complexe dossiers. Ze belicht de zaak vanuit verschillende invalshoeken om zodoende tot creatieve oplossingen te komen. In haar communicatie is Stephanie toegankelijk, persoonlijk en servicegericht. Door haar ontwapenende houding bouwt zij snel goede relaties op met haar cliënten.

Stephanie is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft zowel de masteropleiding Strafrecht als Staats- en bestuursrecht succesvol afgerond. Tijdens haar studie liep zij stage bij een gerenommeerd strafrechtkantoor in Den Haag. Na het behalen van haar bul is Stephanie werkzaam geweest als buitengriffier bij de Commissie van Toezicht, voordat zij in 2020 advocaat werd. Verder was Stephanie enige tijd als auteur verbonden aan een vakblad en schreef zij over uitspraken die het omgevingsrecht betreffen. In maart 2021 heeft Stephanie de overstap gemaakt naar Labré.

Stephanie is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR).