+31 (0) 20 30 520 30
+31 (0) 6 253 226 86

Stephan Kloosterman – Advocaat

Stephan is werkzaam binnen de vastgoedsectie van Labré. Hij adviseert en procedeert over huur- en koopovereenkomsten van bedrijfs- en woonruimte, gebreken aan verhuurd en verkocht onroerend goed, geschillen binnen of met VvE’s, aansprakelijkheid van aannemers en (ver)huurders, erfdienstbaarheden en burenrecht.

Tot de vaste cliënten van Stephan behoort een groot aantal middelgrote en grote (internationale) ondernemingen. Daarnaast werkt hij voor particuliere beleggers en particulieren.

Als het even kan verdient een minnelijke regeling de voorkeur van Stephan, maar als het nodig is schuwt hij een gerechtelijke procedure niet. Zijn aanpak is gedreven, doortastend en resultaatgericht. Zijn cliënten waarderen zijn heldere communicatie en bereikbaarheid.

Stephan studeerde in 2012 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens zijn studie liep hij onder meer stage bij het team handelszaken van de rechtbank in Amsterdam. Na zijn studie werkte Stephan bijna vijf jaar als advocaat bij Schuit Polak Van den Hout Advocaten, waar hij zich onder meer bezighield met huurrecht, bouwrecht en vastgoedrecht.

Stephan heeft de postacademische specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht van de Grotius Academie afgerond. Hij is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) en de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ).

Stephan geeft presentaties, workshops en lezingen over zijn vakgebied, zowel inhouse bij cliënten als op kantoor.

Naast zijn werk als advocaat is Stephan actief als bestuurslid van stichting Anaïs, een organisatie die de belangen behartigt van kwetsbare kinderen in Zuid-India

Mr. Kloosterman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Vastgoedrecht (Bouwrecht en Burenrecht). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/advocaten/amsterdam/de-heer-mr-sj-kloosterman/11135707513