Arbeidsrecht

Labré werkt voor nationale en internationale werkgevers, maar ook voor individuele werknemers en ondernemingsraden. We adviseren onder meer over arbeidsovereenkomsten, managementovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, ontslag en re-integratie. Maar ook over reorganisaties, fusies, overnames, herstructureringen medezeggenschap.

Team

Adviseren en procederen

Wij geloven dat het voorkomen van conflicten nog veel belangrijker is dan het zo goed mogelijk uitvechten ervan. Het werk van de sectie arbeidsrecht bestaat dan ook voor een groot deel uit advisering: op strategisch niveau of juist heel praktisch.

Ontstaat er toch een conflict? Of de wens om de arbeidsrelatie te beëindigen? Dan verdient een regeling in veel gevallen de voorkeur boven een procedure. Komen we er niet uit? Dan staat Labré u ook in een eventuele procedure graag bij.

Daarom een arbeidsrechtadvocaat van Labré

Onze advocaten hebben veel langlopende adviesrelaties met werkgevers. Wij mogen onder meer Transavia, Dell, Domino’s Pizza Nederland, Colliers, Uitgeverij Overamstel, Holland & Barrett, Quest, Aurelius en alsook een aantal toonaangevende advocatenkantoren tot onze vaste cliënten rekenen.

Onze cliënten waarderen met name dat we altijd goed bereikbaar zijn, de zaken praktisch benaderen en (kritisch) meedenken. We zijn niet gespecialiseerd in lange adviezen over risico’s. Wel in praktische en heldere adviezen waarmee de HR-medewerker, manager of jurist direct verder kan.

Ons laatste nieuws

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met één van de advocaten van de sectie arbeidsrecht. Wij vertellen u graag meer over ons kantoor, ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen.