Laura Pordon – Advocaat

Laura maakt deel uit van de sectie ondernemings- en -insolventierecht. Zij procedeert en adviseert binnen deze rechtsgebieden over verschillende onderwerpen, zoals bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen en contractuele geschillen. Daarnaast wordt zij regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen en treedt zij ook als advocaat op voor curatoren.

Laura is analytisch en nuchter. Dit resulteert in een praktische aanpak van juridische vraagstukken. In de communicatie is Laura open, toegankelijk en direct.

Laura heeft in 2018 haar master Privaatrecht: Commerciële Rechtspraktijk afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie is zij assistent van een WSNP-bewindvoerder en vrijwilliger bij de Rechtswinkel Noord-Holland Noord geweest. Laura is ooit als student-stagiair begonnen bij Labré. Na een tijd als juridisch medewerker te hebben gewerkt is zij in september 2019 gestart advocaat.

Laura is lid van de Vereniging van Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA).

Mr. Pordon heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Insolventierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/advocaten/amsterdam/mevrouw-mr-le-pordon/11109027375