Kantoornieuws

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

De 15e editie van dé Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland -de OVNH– is op 27 oktober van start gegaan. Jonge, kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen bewijzen dat ze tot de top het bedrijfsleven behoren door mee te doen aan de OVNH. Labré advocaten is met ingang van dit jaar partner van deze verkiezing.

Noord-Hollandse bedrijven zien de OVNH als hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie. Aanmelden kan tot en met 16 januari 2022.

Ilse Zaal (gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Economie) en interim voorzitter van de verkiezing Bas Leijten (Nationale Nederlanden) geven het startsein voor de 15de editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Deelnemen inspireert

In de Statenzaal van het Provinciehuis in Haarlem gaf juryvoorzitter en gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland Ilse Zaal in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing: “ De verkiezing vindt nu alweer voor de 15de keer plaats. Bedrijven doen graag mee, niet alleen om te winnen maar ook omdat ze merken dat deelnemen zorgt voor dynamiek, betrokkenheid en trots bij medewerkers en klanten. Ik vind het een eer om ook dit jaar weer juryvoorzitter te zijn. Ik ga vooral letten op toekomstvisie en personeelsbeleid.”

Middelgrote en kleine bedrijven zijn de motor van de Noord-Hollandse economie. Ilse Zaal: “Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de omzet, bieden volop werkgelegenheid en zijn de kraamkamer van vele innovatieve producten en processen. Ondernemers staan ook voor een aantal uitdagingen: de coronaperiode is bijvoorbeeld zwaar en er ligt een grote uitdaging om de arbeidsmarkt goed te laten draaien; er is een groot tekort aan personeel in een aantal sectoren.”

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: