Kantoornieuws

KLOMP, MARIE-STELLA-MARIS, KARMA KEBAB EN LOVELI WINNEN OVNH 2023!

De Ondernemersverkiezing Noord-Holland, waarvan Labré één van de partners is, is op 17 mei uitgedraaid op een Amsterdams feestje. Drie van de vier prijzen gingen naar bedrijven uit de hoofdstad.

De jury bekroonde Klomp B.V. in de categorie Grootbedrijf, Marie-Stella-Maris in de categorie MKB en riep Karma Kebab uit tot De Belofte. Alleen de Publieksprijs ging niet mee naar Amsterdam; die was na het tellen van de ruim 25.000 stemmen voor het Haarlemse bedrijf Loveli. De winnaars mogen zich een jaar lang ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ noemen.

Beloftewinnaar Karma Kebab stal tijdens de finaleavond de show. Het bedrijf wil “de wereld verbeteren” en “vegan uit het verdomhoekje trekken”. Dat ging ze prima af tijdens het winnaarsgala. Na de dinershow met zeebaars en kalfszijlende op het menu had iedereen ineens trek in kebab. Het bevestigde de woorden die mede-eigenaar Hidde Stolwijk sprak toen hij de trofee ging ophalen: “de meest legendarische avonden eindigen altijd met kebab.”

Volgens de gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland, Ilse Zaal, staat Beloftewinnaar Karma Kebab hoe dan ook een mooi jaar te wachten. “De afgelopen 2 winnaars – Dobbi en TommyTomato – zijn skyhigh gegaan. Laatstgenoemde was zelfs een uur bij de premier te gast in het Torentje.”

Vanaf komende oktober starten de nominaties voor de editie 2024 van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH). Labré is ook dan weer van de partij.

De aftermovie

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: