+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Tim Boer – Partner

Tim heeft een brede vastgoedpraktijk. Zo staat hij grote beursgenoteerde ondernemingen, vastgoedfondsen en gemeenten bij, maar ook makelaars en particuliere eigenaren.

Tim adviseert over huurcontracten en koopovereenkomsten. Daarnaast procedeert hij veel over huurprijsherzieningen, non-conformiteit, vastgoedaansprakelijkheids-kwesties en courtagegeschillen. Ook treedt hij regelmatig namens verhuurders op in ontruimingsprocedures.

In de loop der jaren heeft Tim een trouwe kring van cliënten opgebouwd die hem met name waarderen om zijn snelle handelen en toegankelijkheid. Tim streeft ernaar om iedere dag – samen met zijn cliënten – een optimaal resultaat voor hen neer te zetten.

Tim studeerde in 1999 af aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens werkte hij ruim zeven jaar als advocaat bij Boekel De Nerée (nu Dentons), waarna hij de overstap naar Labré maakte.

Track record:
April 2020
Begeleiden verkoper bij de verkoop van een multi-let bedrijfsverzamelgebouw te Etten-Leur met oppervlakte van 5.600 m2 aan vastgoedfonds.

Juni 2019
Begeleiden Midvast bij verkoop van het Vereenigd Cargadoors(haven)kantoor aan belegger AEW.

Januari 2018
Begeleiden verkopers bij de verkoop van een bedrijfspand in Amsterdam Zuid Oost aan Equinix (Amerikaanse beursgenoteerde aanbieder van datacenterdiensten).

Menu