Vastgoed / Huurrecht

Labré advocaten opgenomen in lijst van “Top Vastgoedjuristen”

Property NL (het grootste onafhankelijke researchcentrum voor vastgoed in Nederland) heeft in september 2013 weer de jaarlijkse “Top Vastgoedjuristen” gepubliceerd. Labré advocaten is, met zeven vastgoedadvocaten, ook vermeld in deze selectieve lijst van Top Vastgoedjuristen.

In onderstaand artikel wordt vermeld dat Labré advocaten een speciale focus heeft op de “stadspraktijk”. Hoe divers onze vastgoedpraktijk is, blijkt echter wel uit het feit dat het artikel afsluit met de vermelding dat Labré advocaten recentelijk ook betrokken was bij de juridische begeleiding van de verbouwing van het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam.

Labré advocaten

Labré is sinds 1 januari 2013 de nieuwe naam van LRT-advocaten. Het kantoor wordt geleid door John van Loo (ondernemingsrecht), Ron Andriessen (arbeidsrecht), Tim Boer (vastgoed) en Ramon Ridder (bestuurs-en bouwrecht).
Het kantoor heeft een speciale focus op de ‘stadspraktijk’, met de nadruk op de verhuur van woonruimte. Dit betekent concreet dat de advocaten van Labré vooral optreden voor beleggers en private eigenaren van veelal grote woningportefeuilles.
Op dit moment adviseert het kantoor een grote groep beleggers (verhuurders) op het gebied van woningdelen, nu de regelgeving over woningdelen wordt aangepast.
Labré Advocaten was betrokken bij de verbouwing van het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. Namens Unilever heeft het kantoor geadviseerd bij de vernieuwing van het huurcontract.

Aantal vastgoedjuristen: 7
Type kantoor: Nationaal, gespecialiseerd kantoor
Zaken: geen opgave”

Heeft u vragen over bovenstaand artikel, neem dan contact op met mr. Tim Boer, mr. Stephan Kloosterman, mr. Stefan Pentinga, mr. Nathalie Berenschot of mr. Siegrid Reitsma van de sectie Vastgoed.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: