Arbeidsrecht

“Keurmerk Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)”

De Orde van Advocaten heeft eerder deze maand voor het eerst het zogenaamde “keurmerk specialicatievereniging” voor advocaten uitgedeeld aan specialisatieverenigingen. Dit nieuw geïntroduceerde keurmerk is door de NOvA in het leven geroepen om de kwaliteit van specialisatieverenigingen te waarborgen. Daarmee biedt de NOvA particuliere klanten en MKB-ondernemers voor het eerst een handvat bij de keuze van een advocaat. Mede door het gebruik van het keurmerk wordt voor de cliënt duidelijk in welk rechtsgebied de advocaat gespecialiseerd is. Eén van de specialisatieverenigingen die inmiddels gebruik mag maken van het keurmerk is de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Bij deze organisatie zijn onze advocaten Ron Andriessen, Joris Engelsma en Marije van der Tol aangesloten.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Ron Andriessenmr. Francis ten Broeke of mr. Liza Krijgsheld van de sectie Arbeidsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: