Vastgoed / Huurrecht

De invloed van de wet BIBOB op de vastgoedbranche

Op 6 november jl. werd voor een aantal cliënten een ontbijtmeeting georganiseerd met als thema “De invloed van de wet BIBOB op de vastgoedbranche”. Per 1 juli 2013 is de werking van de wet BIBOB uitgebreid naar onder andere vastgoedtransacties met de overheid. De tijdens deze ontbijtmeeting gebruikte sheets kunt u hier vinden:

Heeft u vragen over bovenstaand artikel, neem dan contact op met mr. Tim Boer, mr. Stephan Kloosterman, mr. Stefan Pentinga, of mr. Tim Sanders van de sectie Vastgoed.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu