Geen onderdeel van een categorie

Alpe d’HuZes

Op 5 juni 2014 vindt wederom het evenement Alpe d’HuZes plaats. Op deze dag zetten honderden mensen weer hun beste beentje voor in de strijd tegen kanker. Labré advocaten steunt Hein van der Meer in zijn streven om op die dag ten minste 3 keer deze helse berg te beklimmen en zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/

Succes!

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: