Ondernemings- en Insolventierecht

Uitbreiding Labré advocaten: Elise Schots

Mr. Elise Schots (1987) heeft haar bachelor notarieel recht in 2010 behaald aan de Universiteit Utrecht en zij heeft haar master privaatrecht in 2012 behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie en stages heeft zij accenten gelegd op vennootschapsrecht en contractenrecht. Elise is sinds 2013 advocaat in Amsterdam en sinds mei 2015 als advocaat verbonden aan de sectie ondernemingsrecht van Labré advocaten.

Hier adviseert en procedeert zij voor nationale en internationale ondernemingen op het gebied van het ondernemingsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Het beslag- en executierecht vormt daarbij een belangrijk onderdeel van haar praktijk.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: