Warwick Legal Network

WLN Avant Garde Troop bijeenkomst in Krakow, Polen

In het weekend van 25-26-27 oktober hebben twee van onze advocaten, Franka Huisman-Heijs en Saskia Boonstra, deelgenomen aan de Avant Garde Troop bijeenkomst in Krakow, Polen. De Avant Garde Troop is de delegatie van jongere advocaten van ons internationale advocatennetwerk: het Warwick Legal Network. Door onze actieve deelname in dit internationale netwerk, kunnen wij u snel en vakkundig begeleiden bij zaken die de grenzen van Nederland te buiten gaan.

Tijdens het weekend in Krakow waren advocaten aanwezig uit onder meer Engeland, Duitsland, België, Zweden, Oostenrijk, Italië, Spanje, Tsjechië en Polen. In de mooie straten van het historische Krakow hebben onze advocaten nuttige bijeenkomsten bijgewoond en nieuwe advocaten uit ons netwerk ontmoet. Doordat wij de advocaten uit het internationale netwerk, onder meer tijdens dit soort weekenden, op persoonlijk en professioneel vlak leren kennen, kunnen wij goed bepalen welke advocaat u in grensoverschrijdende zaken het beste kan adviseren. De advocaten uit ons netwerk spreken allemaal Engels (en vaak ook andere talen) waardoor de communicatie makkelijk verloopt. Aarzelt u dus niet om bij vragen over bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst in Frankrijk of algemene voorwaarden in Denemarken, contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan snel verder!

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu