Warwick Legal Network

Warwick Legal Network in Legal 500

Het netwerk heeft haar wortels in Europa en daar zijn dan ook de meeste kantoren te vinden. In de laatste jaren timmert WLN echter ook buiten Europa aan de weg. Het netwerk kent intussen ook kantoren in onder meer de Verenigde Staten, Brazilië, Argentinië en India. Recent is WLN verder een strategische samenwerking aangegaan met Asean Legal Network.

Met gepaste trots kunnen wij u nu meedelen dat WLN opgenomen in de Legal 500. Een mooie gelegenheid om het bestaan van het netwerk en de mogelijkheden die dit voor u biedt nog eens onder de aandacht te brengen

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: