ArbeidsrechtOndernemings- en InsolventierechtVastgoed / Huurrecht

Faillissement Kijkshop

Op 23 januari jl. is Kijkshop B.V. failliet verklaard. Daarmee zal wederom een bekende speler uit het retail-landschap verdwijnen.
Het is van belang om te weten wat uw positie als werknemer, verhuurder of (anderszins) schuldeiser in het faillissement van Kijkshop is.

Ervaring met faillissementen in retailLabré advocaten heeft veel ervaring met het adviseren en bijstaan van werknemers, verhuurders of andere schuldeisers van gefailleerde retailers (waaronder Mycom, DA en Macintosh). Naar aanleiding van eerdere faillissementen in de retail-sector heeft Labré advocaten kort gewezen op de mogelijke gevolgen daarvan voor werknemers, verhuurders en andere schuldeisers.

Labré advocaten adviseert u graag over hoe te handelen om uw schade als gevolg van het faillissement van Kijkshop zoveel mogelijk te beperken.

Bent u werknemer van Kijkshop? Als u een arbeidsovereenkomst met Kijkshop heeft, neemt u dan contact op met mr. Ron Andriessenmr. Saskia Boonstra of mr. Liselotte Verdoorn.

Bent u verhuurder van Kijkshop? Als u een huurovereenkomst met Kijkshop heeft, neemt u dan contact op met mr. Tim Boermr. Stefan Pentinga of mr. Stephan Kloosterman.

Bent u schuldeiser van Kijkshop? Als u (anderszins) schuldeiser van Kijkshop bent, neemt u dan contact op met mr. Sjef Bartelsmr. Carry Dullaart of mr. Mayk Koria.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Ron Andriessenmr. Francis ten Broeke of mr. Liza Krijgsheld van de sectie Arbeidsrecht.Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.Heeft u vragen over bovenstaand artikel, neem dan contact op met mr. Tim Boer, mr. Stephan Kloosterman, mr. Stefan Pentinga, mr. Nathalie Berenschot of mr. Siegrid Reitsma van de sectie Vastgoed.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: