Ondernemings- en Insolventierecht

Nieuwe publicatie Sjef Bartels

Sjef Bartels publiceerde op verzoek van Vast, het online tijdschrift voor Verzekeringsrecht, een artikel over het arrest van de Hoge Raad van 8 januari van dit jaar waarin duidelijk wordt gemaakt aan welke regels curatoren gebonden zijn bij de uitwinning van levensverzekeringen. Lees het artikel hier.

 

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: