Warwick Legal Network

WLN Avant Garde Troop bijeenkomst te Krakow, Polen

Eerder berichtten wij u al dat Labré advocaten in april van dit jaar een groep advocaten uit verscheidene Europese landen verwelkomde in het kader van de halfjaarlijkse bijeenkomst van de Avant Garde Troop (de jongere advocaten van het Warwick Legal Network). U kunt hier klikken om het eerdere nieuwsbericht te lezen.

Ook dit najaar vind er weer aan Avant Garde Troop bijeenkomst plaats. Ditmaal in Krakow, Polen. Namens Labré advocaten zullen Franka Huisman-Heijs en Saskia Boonstra deze bijeenkomst bijwonen.

Onder andere door actieve deelname aan Avant Garde Troop bijeenkomsten zorgt Labré advocaten ervoor dat haar internationale contacten worden onderhouden en uitgebreid, zodat wij u goed en snel kunnen bijstaan bij uw grensoverschrijdende zaken.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: