Ondernemings- en Insolventierecht

Restaurant Centra behouden voor de binnenstad van Amsterdam

Het beroemde Spaanse restaurant Centra zal terugkeren op de Lange Niezel. Na het faillissement van Centra hebben curator Carry Dullaart en verhuurder NV Zeedijk succesvol samengewerkt om een doorstart door Mooie Jongens en Hotmamahot – het team achter Dum Dum Palace – mogelijk te maken. De opening van Xampanyeria Centra wordt in september 2017 verwacht.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Mayk Koria, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven of mr. Laura Pordon van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu