Ondernemings- en Insolventierecht

Insolventiespecialisten aangesloten bij Labré advocaten

Met het toetreden van Sjef Bartels (partner) en Carry Dullaart (associate partner) heeft Labré advocaten haar sectie ondernemingsrecht uitgebreid én een volwaardige insolventiepraktijk aangetrokken. Graag stellen we Sjef en Carry aan u voor.  
 

Sjef Bartels

Sjef is afkomstig uit het land van  Maas en Waal. Hij is opgegroeid aan  de Duitse grens bij Nijmegen. Na het gymnasium heeft hij Nederlands  recht gestudeerd aan de universiteit  van Nijmegen en internationaal recht aan de universiteit van Bologna (Italië). In 1999 ging hij aan de slag als juridisch trainee bij ING Bank.

In 2002 werd Sjef advocaat bij NautaDutilh in Amsterdam en Londen, waar hij zich specialiseerde in kredietverlening en financiële transacties. Ervaring met bedrijfsovernames en herstructureringen deed Sjef op bij Cleber advocaten. Daarnaast wordt hij sinds 2008 regelmatig benoemd als curator in faillissementen en als bewindvoerder in surseances van betaling.

Sjef speelt trompet in diverse orkesten en woont met zijn vrouw en drie zonen te Abcoude.

Carry Dullaart

Carry heeft zijn jeugd in Rotterdam doorgebracht en Nederlands recht in Leiden gestudeerd.

Na het behalen van de Master Privaatrecht begon hij in de advocatuur bij NautaDutilh te Rotterdam. Daar deed Carry ervaring op bij de secties Ondernemingsrecht en Economisch Strafrecht.

Bij Cleber advocaten adviseerde hij in overnames en overnamegeschillen en specialiseerde hij zich in het insolventierecht. Carry wordt door de rechtbank Amsterdam regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Carry is fervent rugbyer en woont samen met zijn verloofde te Amsterdam.

Ondernemingen bij Labré advocaten

Door het combineren van de nieuwe expertises op het gebied van overnames, insolventie, financieringen en herstructureringen met de reeds aanwezige kennis op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed, arbeidsrecht en bestuursrecht, is Labré advocaten nog beter in staat iedere onderneming in iedere fase van haar bestaan op topniveau te adviseren. 

Advisering gedurende de lifecycle

De expertise van Sjef en Carry op het gebied van bedrijfsovernames, financieringen, herstructureringen en insolventie is een uitstekende aanvulling op de bestaande ondernemingsrechtpraktijk van Labré. Wij kunnen u adviseren over alle onderwerpen waar een onderneming in haar levenscyclus (“lifecycle”) mee te maken krijgt: van oprichting tot beëindiging en alle zakelijke transacties en problemen daartussenin.

lifecycle

In iedere fase van de lifecycle spelen andere juridische uitdagingen:

pagtotal

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Mayk Koria, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven of mr. Laura Pordon van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu