Arbeidsrecht

De regeling Werktijdverkorting is stopgezet

De regeling Werktijdverkorting is stopgezet. In plaats daarvan is de tijdelijke maatregel Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) ingevoerd. Lees via deze link van de Rijksoverheid meer over de hoofdlijnen van de nieuwe maatregel die op korte termijn nader uitgewerkt zal zijn.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Ron Andriessenmr. Francis ten Broeke of mr. Liza Krijgsheld van de sectie Arbeidsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: