Ondernemings- en Insolventierecht

Gedeputeerden Provincie Noord-Holland bezoeken Drystack

Drystack, de bouwonderneming die een duurzame en innovatieve manier van (stapel)bouwen ontwikkelt – en al jaren cliënt is bij Labré – won in mei van dit jaar Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2022 (“OVNH”). In dat kader brachten enkele gedeputeerden van de Provincie Noord-Holland onlangs een bezoek aan Drystack. Lees over dat bezoek en over het zogenoemde “OVNH-effect” dit artikel van de Provincie Noord-Holland. Labré is één van de hoofdsponsors van de OVNH.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: