Ondernemings- en Insolventierecht

Labré adviseerde de aandeelhouders van OutSmart bij de verkoop van hun aandelen aan Visma

Labré heeft de aandeelhouders van OutSmart International B.V. geadviseerd bij de verkoop van al hun aandelen aan Visma. OutSmart richt zich op de digitalisering van werkbonnen en de automatisering van financiële en ERP-systemen. De overname van OutSmart past goed in Visma’s missie om werkprocessen binnen bedrijven te vereenvoudigen en te automatiseren. Op haar beurt zal OutSmart zich met de ondersteuning van Visma richten op doorontwikkeling en haar groei.

Persbericht: https://media.visma.nl/pressreleases/visma-neemt-outsmart-over-en-wordt-benelux-marktleider-in-field-service-management-software-3213027

Verkopers werden bijgestaan door een team van Labré advocaten bestaande uit Carry Dullaart, Jordi de Pijper, Ron Andriessen en Liza Krijgsheld.

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: