Vastgoed / Huurrecht

Labré adviseerde de Loogman-groep bij vastgoedtransactie

Labré advocaten heeft met veel plezier de Loogman-groep geadviseerd bij de verkoop aan Shurgard van (een gedeelte van) hun pand aan de Van Marwijk Kooystraat. Tim Boer en Jordi de Pijper stonden de Loogman-groep bij. Naast Tim en Jordi werd verkoper bijgestaan door Joost Smaal en Seb Elbertsen van Oxeye Advisors.

Labré feliciteert alle partijen met deze mooie transactie!

Heeft u vragen over bovenstaand artikel, neem dan contact op met mr. Tim Boer, mr. Stephan Kloosterman, mr. Stefan Pentinga, mr. Nathalie Berenschot of mr. Siegrid Reitsma van de sectie Vastgoed.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: