+31 (0) 20 30 520 30
+31 (0) 6 54 67 51 03

Jordi de Pijper – Advocaat

Jordi is werkzaam binnen de sectie ondernemings- en insolventierecht. Hij houdt zich onder meer bezig met procederen in commerciële geschillen, aandeelhoudersgeschillen en zaken waarin bestuurdersaansprakelijkheid een rol speelt.

Daarnaast adviseert Jordi over commerciële contracten, algemene voorwaarden, aandeelhoudersovereenkomsten en fusies en overnames. In de insolventierechtpraktijk adviseert Jordi ondernemingen in zwaar weer.

Jordi is cliëntgericht, gedreven en heeft een kritische blik die hem in staat stelt de belangen van iedere cliënt scherp in het oog te houden.

Jordi is in 2017 afgestudeerd aan de Tilburg University, waar hij afstudeerde met een een onderzoek naar het reorganiserend vermogen van ondernemingen. Tijdens zijn studie is Jordi actief geweest bij de juridische faculteitsvereniging.

Jordi is lid van de Vereniging van Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA).

Mr. De Pijper heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/advocaten/amsterdam/de-heer-mr-j-de-pijper/11916088996