+31 (0) 20 30 520 30
LinkedIn

Francis ten Broeke – Advocaat

Francis is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert over een breed scala aan arbeidsrechtelijke kwesties zoals arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, collectief en individueel ontslag, ontslag op staande voet, ziekte en re-integratie en concurrentiebedingen.

Francis treedt voornamelijk op voor werkgevers. Daarbij adviseert en procedeert zij voor zowel MKB-ondernemingen als grote (internationale) ondernemingen. Daarnaast staat Francis ook regelmatig werknemers bij.

Francis kiest voor een praktische en duidelijke aanpak. Zij is toegankelijk, goed bereikbaar en haar adviezen zijn to the point en helder. Zij gaat altijd op zoek naar de vraag achter de vraag: wat wil haar cliënt bereiken? Soms valt een praktische benadering dan te verkiezen boven een juridisch inhoudelijke oplossing.

Francis studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar studie werkte zij ruim vier jaar bij een juridisch advieskantoor, waar zij ondernemers en particulieren adviseerde over uiteenlopende zaken. Daarnaast studeerde zij zes maanden aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Na haar studie werkte Francis een aantal jaar in het bedrijfsleven en als advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht bij FrankfortSluis Advocaten in Haarlem.

Menu