Warwick Legal Network

Warwick Legal Network

In april is er wederom een samenkomst van alle, bij het Warwick Legal Network aangesloten, advocatenkantoren. Deze bijeenkomsten vinden halfjaarlijks plaats. Het doel van deze bijeenkomsten is te zorgen voor een solide en betrouwbaar internationaal netwerk. Wij kunnen u daardoor ook bijstaan bij grensoverschrijdende vraagstukken.

Het congres vindt deze maand plaats in Bath, Verenigd Koninkrijk. Namens LRT-advocaten zullen daar 5 advocaten aanwezig zijn, namens de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu