Warwick Legal Network

Warwick Legal Network

Op 26 september jl. had Labré 22 advocaten uit 11 landen te gast in de aanloop naar de najaar conferentie van het Warwick Legal Network (WLN) dat in Eindhoven plaatsvond.

WLN bestaat uit 39 advocatenkantoren op meer dan 50 locaties in 27 jurisdicties in Europa. In totaal bestaat WLN uit ruim 450 advocaten.

Twee keer per jaar worden op wisselende plekken binnen Europa ontwikkelingen besproken. Dit keer in Eindhoven. Onderwerpen op deze bijeenkomst waren de verdergaande internationalisering en uitbreiding buiten Europa, kwaliteitswaarborging, marketing en bespreking van internationale projecten.

Hieronder een impressie van de Warwick legal network lunch bij Labré advocaten:

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen:

Menu