Ondernemings- en Insolventierecht

Outtask International B.V.

Outtask International B.V. heeft alle aandelen in Astorium B.V. en Astorium Projecten B.V. overgenomen. Outtask en Astorium zijn actief op het gebied van recruitment en detachering van IT, finance en HRM professionals in healthcare, non-profit en overheidssectoren. Deze deal past goed in de strategie en missie van Outtask. Astorium zal door deze transactie haar capaciteit vergroten en haar klanten nog beter van dienst zijn.

Labré heeft Outtask met veel plezier bijgestaan bij deze transactie. Ons multidisciplinaire team bestond uit Carry Dullaart, Ron Andriessen, Liza Krijgsheld, Elze Bosma en Jordi de Pijper.

Voor meer informatie over deze deal verwijzen u graag door naar het persbericht: https://outtask.nl/persbericht-overname-astorium/

Voor meer informatie of vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met mr. Sjef Bartels, mr. Carry Dullaart, mr. Jordi de Pijper, mr. Jelmer Feenstra, mr. Jaap van der Steenhoven, mr. Laura Pordon, mr. Elze Bosma of mr. Emiel Brusse van de sectie Ondernemingsrecht.

Labré advocaten stelt haar nieuwsberichten zorgvuldig samen op basis van de op dat moment geldende regelgeving. Onze nieuwsberichten kunnen door de actualiteit worden achterhaald en hebben een algemeen karakter waardoor zij niet als juridisch advies kunnen worden beschouwd.

Dit artikel delen: